ویدئو پروژکتور | راهنمای استفاده از ویدئو پرژکتورها در کلاس درس | نیهاد آکادمی %

ویدئو پروژکتور | راهنمای استفاده از ویدئو پرژکتورها در کلاس درس

ویدئو پروژکتور

ویدئو پروژکتورها در آموزش نقش مهمی دارند. این دستگاه ها امکان نمایش تصاویر، فیلم ها و اسلایدهای آموزشی را در کلاس درس فراهم می کنند و به معلمان کمک می کنند تا اطلاعات را به صورت جذاب تری به دانش آموزان ارائه دهند. در این وبلاگ، ما به بررسی نقش ویدئو پروژکتورها در آموزش و چگونگی استفاده از آن ها در کلاس درس خواهیم پرداخت.

ویدئو پروژکتور چیست؟

 ویدئو پروژکتور دستگاهی است که تصاویر و اطلاعات کامپیوتری و یا ویدئویی را از کامپیوتر، ویدئو، پخش DVD، دوربین فیلم‌برداری، دوربین دیجیتال، تلویزیون و … دریافت کرده و توسط یک منبع نوری کوچک سیگنال‌ها را با بزرگ‌نمایی به روی صفحه به نمایش در می‌آورد. این دستگاه در اکثر مکان‌های آموزشی، سالن‌های کنفرانس و در بیشتر همایش‌ها و نمایشگاه‌ها استفاده می‌شود.

یک نمونه دستگاه ویدیو پروژکتور

چرا از پروژکتور استفاده می‌کنیم؟

 در دنیای مدرن، دیگر استفاده از روش‌های سنتی ارائه جذابیت چندانی ندارد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی این ارتباط دچار تحولی شگرف گردیده است. تکنولوژی پروژکتورها به ما این امکان را می‌دهند که تصاویر و گزارش‌های کامپیوتری و ویدئویی با تلفیق جادویی رنگ و صدا به صورتی مؤثرتر در جلسات بدرخشند. استفاده از تکنولوژی پروژکتورها در عرصه آموزش و سرگرمی به طور روزافزونی عمومیت می‌یابد. استفاده از این ابزار در عرصه بازرگانی و تجاری جهت انتقال مناسب‌تر مفاهیم و ایده‌ها اجتناب‌ناپذیر می‌باشد. همچنین استفاده از پروژکتور در مجالس و جشن‌ها جهت پخش مراسم در ابعاد بزرگ و پخش ویدئوکلیپ جذابیتی فوق‌العاده ایجاد نموده و کار دست‌اندرکاران را جلوه‌ای دیگر می‌بخشد.

ویدئو پروژکتور در یک جلسه

مزایای استفاده از ویدئو پروژکتور

 ویدئو پروژکتورها مزایای مختلفی را ارائه می‌دهند که تجربه تماشا را به اوج جدیدی می‌رساند. در اینجا چند مزیت استفاده از آنها را برشمرده‌ام:

تجربه تماشای همه‌جانبه:

ویدئو پروژکتورها با توانایی خود برای نمایش تصاویر در مقیاس بزرگ‌تر، میدان دید شما را در بر می‌گیرد و شما را به قلب عمل می‌کشاند.

تطبیق‌پذیری و انعطاف‌پذیری:

پروژکتورها با طراحی جمع‌وجور و قابل‌حمل خود به‌راحتی از اتاقی به اتاق دیگر منتقل می‌شوند و به شما امکان می‌دهند از محتوای موردعلاقه خود در هر کجا که می‌خواهید لذت ببرید.

سفارشی‌سازی و شخصی‌سازی:

یکی از مزایای قابل‌توجه ویدئو پروژکتورها امکان شخصی‌سازی و شخصی‌سازی تجربه مشاهده است. با اندازه صفحه‌نمایش قابل‌تنظیم، می‌توانید تصاویر را مطابق با ترجیحات خودتنظیم کنید.

راحتی چشم:

روشنایی پروژکتور باید درست باشد تا اطمینان حاصل شود که تصویر به‌دست‌آمده را به‌گونه‌ای می‌بینید که به چشمان شما فشار نیاورد. نور آبی یک پروژکتور به‌اندازه نور آبی HDTV باعث خستگی چشم نمی‌شود، دقیقاً به این دلیل که شما به‌جای تماشای مستقیم چیزی روی یک صفحه روشن، یک تصویر منعکس شده یا نمایش‌داده‌شده را می‌بینید.

ویدئو پروژکتور در یک جلسه

دسته‌بندی پروژکتور ها

 دیتا پروژکتورها اصولاً به دو دسته DLP و 3LCD تشکیل شده‌اند.

 دیتا پروژکتورهای 3LCD تصاویر را واضح‌تر، پرنورتر و با غلظت رنگ بیشتر نمایش می‌دهند. هرچند این ویژگی باعث یک مشکل بزرگ به نام مشاهده‌شدن پیکسل‌ها می‌شود.

 در مشخصه روشنایی ویدئو پروژکتور در سایت‌ها، فقط نور سفید دستگاه ذکر می‌شود و روشنایی نور رنگی ذکر نمی‌شود. باید توجه داشت که نور سفید و رنگی در تکنولوژی 3LCD برابر عدد تعیین شده است ولی در تکنولوژی DLP، روشنایی نور سفید فقط ذکر می‌شود و روشنایی نور رنگی تقریباً ۱/۳ نور سفید است که اصلاً ذکر نمی‌شود. ازاین‌جهت تعداد رنگ‌ها در تکنولوژی 3LCD، سه برابر رنگ‌های با دستگاه‌های مبتنی بر تکنولوژی DLP می‌باشد.

 در DLPها از یک چیپ برای تولید رنگ‌ها استفاده شده است. به همین دلیل از DLPها بیشتر برای مصارف سازمانی و آموزشی که کیفیت رنگ‌ها در اولویت قرار ندارد استفاده می‌شود.

 DLPهای قدیمی‌تر یک مشکل بزرگ به اثر رنگین‌کمان دارند که در اثر قاطی‌شدن رنگ‌ها به وجود می‌آید.

 در مجموع باتوجه‌به مزایا و معایب هر کدام DLPها برای مصارف تجاری و آموزشی و 3LCDها برای مصارف خانگی، بازی و فیلم مناسب‌تر هستند.

ویدئو پروژکتور در یک جلسه

قابلیت‌های ویدئو پروژکتور

شدت روشنایی

 شدت روشنایی لامپ ویدئو پروژکتور در واحد Ansi lumens (انسی لومنس) اندازه‌گیری می‌شود. مقدار انسی لومن ویدئو پروژکتورهای موجود در بازار متفاوت می‌باشند. شدت نور و روشنایی برای دیدن تصویر با نور محیط رابطه معکوس دارد. یعنی هرچه شدت نور بیش‌تر باشد جهت بهتر دیده‌شدن تصاویر محیط نیاز به تاریکی کمتری دارد. مثلاً ویدئو پروژکتور ی با شدت نور کم‌تر از 3000 لومن به فضای نسبتاً تاریک و دستگاه با شدت نور 6500 لومن به بالا قابلیت پخش تصویر در محیط نسبتاً روشن را دارا ست.

رزولوشن (تفکیک تصاویر)

 رزولوشن به تعداد پیکسل‌هایی اشاره دارد که در یک تصویر، صفحه‌نمایش، یا چاپ در هر اینچ وجود دارد. این تعداد پیکسل‌ها تعیین‌کننده کیفیت تصویر یا صفحه‌نمایش است. رزولوشن بالاتر به معنی وجود تعداد بیشتری پیکسل در هر اینچ است که منجر به تصاویر با جزئیات بیشتر و کیفیت بهتر می‌شود.

کنتراست یا شفافیت تصویر

 کنتراست یا شفافیت تصویر، از مقادیر 200:1، تا 3500:1 نمایش داده می‌شوند. همان‌طور که مشخص می‌باشد هر چه این عدد بزرگ‌تر باشد شفافیت و کیفیت تفکیک رنگ‌ها تصویر بیشتر می‌شود.

نسبت طول و تصویر

نسبت طول و تصویر که  شامل دو مقدار 4:3 و 16:9 ضریب مقیاس نامیده می شود که 4:3 سایز تصویر تلویزیون های قدیمی بوده و نزدیک  به مربع  می باشد و 16:9 حالت Wide یا کشیده  بوده که اکثر تلویزیون و مانیتورهای جدید به این شکل هستند.

071222 connected life june july2022 promo

نکات اساسی در انتخاب ویدئو پروژکتور

اندازه صفحه و فاصله پرتاب:

 این ۳ مورد کاملاً با هم مرتبط هستند. اندازه صفحه همان‌طور که از نام آن پیداست اندازه پرده نمایشی است که تصاویر دیتا پروژکتور روی آن نقش می‌بندد. فاصله پرتاب نیز همان فاصله دستگاه تا پرده نمایش است. ممکن است فضا به کاربر این امکان را بدهد که فاصله را تا حد زیادی با میل خود تعیین کند. در این صورت بهتر است ویدئو پروژکتور تا حد ممکن به پرده نزدیک‌تر نصب شود. علت آنکه هرچه دستگاه به پرده نزدیک‌تر شود میزان روشنایی تصویر بیشتر خواهد شد .

 مطلب فوق به این معنی است که کاربر می‌تواند با دیتا پروژکتوری که در نزدیکی پرده نصب شده و شدت روشنایی پایینی دارد تصویری با وضوح و روشنایی مشابه با ویدئو پروژکتور که شدت روشنایی بالاتر داشته اما در فاصله دورتر نصب شده دریافت نماید.

شدت روشنایی:

 می‌توان گفت میزان روشنایی مهم‌ترین مشخصه ویدئو پروژکتور است. میزان روشنایی توسط واحد انسی لومن مشخص می‌گردد. مهم‌ترین عواملی که در تعیین میزان مناسب روشنایی برای ویدئو پروژکتور اثر دارند عبارت‌اند از:

میزان بزرگی تصویر:

هرچه سایز تصویر بزرگ‌تر شود به لومن بیشتری برای داشتن تصویری روشن و شفاف نیاز است.

نور محیط:

فضایی که میزان زیادی نور طبیعی یا مصنوعی دارد به میزان لومن بیشتری نیاز دارد. درحالی‌که یک فضای کاملاً تاریک به لومن کم‎تری نیاز خواهد داشت.

محتوای مورد نمایش:

اگر محتوا دارای تضاد رنگی بالا و جزئیات کمی است برای نمایش به لومن بالا احتیاج نخواهد بود. از دیگر سو برای نمایش تصاویر پر جزئیات و با تضاد رنگی کم‌نیاز به حداکثر میزان روشنایی است.

میزان روشنایی مطلوب برای دیتا پروژکتور در اماکن مختلف:

اتاق نشیمن که می توان آنرا نسبتا تاریک نمود: ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ لومن؛
یک کلاس درس یا اتاق هیئت مدیره نسبتا تاریک: ۳۰۰۰ لومن؛
سالن سخنرانی، اتاق جلسات و یا مسجد کوچک نیازمند مقدار متوسط نور برابر با ۵۰۰۰ لومن؛
یک سالن سینما و یا همایش بزرگ: ۲۰۰۰۰ لومن یا بیشتر؛

وضوح تصاویر:

رزولوشن یا وضوح تصویر از دیگر عوامل مهم در انتخاب دیتا پروژکتور مناسب است. پروژکتورهای دارای رزولوشن بالا، قابلیت نمایش جزئیات تصویری بیشتری نسبت به پروژکتورهایی با رزولوشن پایین دارند.

 کنتراست:

 کنتراست معیاری است برای درک تفاوت میان روشن‌ترین رنگ سفید تا تیره‌ترین رنگ سیاه. به عبارتی هرچه کنتراست بالاتر باشد تفکیک رنگ‌ها در فاصله بین دو رنگ مجاور بهتر مشخص می‌شود. در نتیجه وضوح و کیفیت تصویر بیشتر می‌شود. البته میزان بالای کنتراست تنها زمانی خودنمایی می‌کند که محیط نمایش به میزان کافی تاریک باشد. در غیر این صورت کنتراست دستگاه نباید حساسیت بالایی در کاربران ایجاد نماید.

طول عمر لامپ:

 لامپ گران‌ترین جز مصرفی دیتا پروژکتور است و یکی از مشکلات معمول کاربران سوختن لامپ دستگاه است. همان‌طور که گفته شد لامپ یک قطعه مصرفی بوده و کارخانه طول عمر آن را اعلام می‌نماید. پس از این مدت حتی اگر نسوزد به‌مرور شاهد افت کیفیت و توان نمایشی سیستم پروجکشن خواهیم بود؛ بنابراین این قطعه باید در دوره‌های مشخص تعویض شود. البته نحوه استفاده از دستگاه نیز می‌تواند بر طول عمر لامپ اثر گذاشته و موجب کمترشدن آن نسبت به عدد اعلامی شود. به طور معمول میانگین عمر لامپ پروژکتورها حدود ۴۰۰۰ ساعت است. در مدل‌های مجهز به تکنولوژی جدید لامپ‌های ترکیبی لیزر و LED این عدد تا ۲۰ هزار ساعت نیز امکان افزایش دارد؛ بنابراین زمان انتخاب ویدئو پروژکتور و باتوجه‌به میزان استفاده باید به طول عمر استاندارد لامپ توجه نمود.

پورت‌های ورودی:

 همان‌طور که از عنوان این بخش مشخص است. ورودی‌هایی دستگاه در انتخاب کاربر تأثیر داشته و کاربر باید بسته به خواسته خود دستگاهی که پورت‌هایی لازم را به تعداد موردنیاز دارا باشد انتخاب نماید. علاوه بر پورت‌های معمول مثل HDMI،VGA، Component، S-Video،صدا و … برخی از پروژکتورها از قابلیت بیسیم نیز پشتیبانمی می‌کنند. در این حالت نیازی به برقراری اتصال فیزیکی با دستگاه وجود ندارد.

وزن:

 این مورد زمانی نمود پیدا می‌کند که کاربر قصد حمل‌ونقل دیتا پروژکتور را داشته مسلماً هرچه وزن کمتر باشد حمل‌ونقل آسان‌تر می‌پذیرد. اما درصورتی‌که از دستگاه به‌صورت نصب ثابت استفاده شود وزن چندان اهمیتی نخواهد داشت.

تصحیح کیستون:

 هنگامی که تصویر یا ویدئویی را با زاویه می‌دهید، نتیجه معمولاً یک ذوزنقه کیستون مانند است. اگر نمی‌توانید پروژکتور را از موقعیت خود حرکت دهید، می‌توانید شکل ذوزنقه‌ای را با استفاده از ویژگی تصحیح کیستون پروژکتور خود درصورتی‌که یکی دارد، «اصلاح کنید». بااین‌حال هرچه تصحیح کیستون بیشتری انجام دهید، وضوح تصویر حاصل بیشتر تحت‌تأثیر می‌گیرد و منجر به ایجاد خطوط ناهموار، پیکسل شدن یا “مصنوعات” در سراسر تصویر دیده می‌شود.

زوم لنز:

 زوم لنز راهی برای دست‌کاری یا تنظیم تصویر یا پروژکتور خود درصورتی‌که تصویر برای آن خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشد. به طور معمول، شما تنظیمات خود را با حرکت‌دادن پروژکتور به اطراف انجام می‌دهید تا زمانی که در فاصله مناسب مطابق با نسبت پرتاب خود قرار گیرد. بااین‌حال، اگر نمی‌توانید این کار را انجام دهید زیرا صفحه‌نمایش کوچک‌تری دارید یا پایه سقفی قبلاً نصب شده است، می‌توانید از ویژگی زوم لنز پروژکتور برای کوچک‌کردن یا کشیده‌شدن تصویر به‌دلخواه استفاده کنید.

نسبت پرتاب:

 نسبت پرتاب به این اشاره دارد که تصویر بسته به فاصله‌ای که پروژکتور را قرار می‌دهید چقدر عریض یا بزرگ می‌شود. همان‌طور که قبلاً گفته شد، پروژکتورهای مختلف نسبت پرتاب متفاوتی دارند. پروژکتورها را مطابق بافاصله‌ای که می‌خواهید در پشت اتاق قرار دهید، خریداری کنید، حتی اگر قصد دارید آن را روی پایه سقفی قرار دهید. به‌عنوان‌مثال، نسبت پرتاب 2.4:1 به این معنی است که برای نمایش یک تصویر 10 فوتی روی یک صفحه بزرگ به 24 فوت فضا نیاز دارید.

20230902171750 fpdl.in close up computer projector meeting tables with laptop setup 101448 2242 full

انواع ویدئو پروژکتور

1. ویدئو پروژکتور جیبی

جیبی بودن این محصول به آن معنی نیست که واقعاً در جیب جای می‌گیرد. بلکه وزن و ابعاد پایین آن است. این مسئله کاربر را ممکن می‌سازد به‌راحتی دستگاه را حمل و بر روی سه‌پایه یا میز قرار دهد. دیتا پروژکتور جیبی عموماً شدت روشنایی پایین در حد ۲۰ تا ۱۰۰۰ انسی لومن دارند که همین مسئله نقطه‌ضعف آنها محسوب می‌گردد. خصوصاً اگر قصد نمایش تصاویر به تعداد نفرات زیادی داشته باشید این میزان روشنایی جوابگو نخواهد بود. از دیگر سو دستگاه پروجکشن جیبی معمولاً قابلیت زوم ندارند؛ لذا برای بزرگ و کوچک‌کردن تصویر باید به‌صورت فیزیکی جایگاه آن را نسبت به پرده نمایش تغییر داد. البته این سری به لحاظ استفاده از لامپ LED طول عمر بالاتری نسبت به سایر دستگاه‌ها با لامپ‌های متال هالید دارا می‌باشند.

یک نمونه ویدئو پروژکتور

2. ویدئو پروژکتور خانگی

مدل‌های خانگی بیشترین تأکید را بر کیفیت تصاویر دارند و برای استفاده به‌عنوان بخشی از سیستم سینمای خانگی در اتاق نشیمن و یا اتاق‌های نمایش کوچک که نور محیط آنها را می‌توان به طور کامل کنترل نمود، طراحی و ساخته شده‌اند. این دستگاه‌ها به‌ندرت شدت روشنایی بیش از ۲۵۰۰ لومن دارند. همچنین بیشترین میزان زوم را در میان پروژکتورهای دارای لنز داخلی فراهم می‌آورند. این محصولات و پرده نمایش آنها حتی‌الامکان به‌صورت مخفی در فضای خانه تعبیه می‌گردند. زمانی که نیاز به استفاده از آنها باشد باز می‌شوند (پایین می‌آیند). همچنین ممکن است سالنی خاص در منازل برای نصب و به‌کارگیری آنها در نظر گرفته شود. فضایی که از آن بعضاً به‌عنوان سینما خانگی یاد می‌گردد.

enjoying a film with a home projector

3. ویدئو پروژکتور چندرسانه‌ای

 این دسته بزرگ‌ترین گروه از دستگاه‌های ویدئو پروجکشن را شامل می‌شود. زیرا به‌عنوان دستگاهی همه‌کاره شناخته می‌شوند. از نمایش اسلاید در کلاس‌های درس گرفته تا پخش کلیپ‌های باکیفیت در سالن‌ها کاربرد دارند. محدوده روشنایی این دسته ۲۵۰۰ تا ۴۵۰۰ لومن می‌باشد و معمولاً همیشه لنز زوم داخلی دارند. محدوده زوم این دستگاه‌ها گسترده نبوده و هنگام خرید باید به سازگاری اندازه صفحه‌نمایش و برد دستگاه توجه کرد. تقریباً تمام پورت‌های ورودی از VGA و ویدئو کامپوزیت گرفته تا DVI و HDMI در ویدئو پروژکتورهای چندرسانه‌ای تعبیه می‌شوند. این امر خود تأییدی بر عمومی و همگانی بودن کاربری این دستگاه‌ها می‌باشد.

یک دستگاه ویدئو پروژکتور برای اشتراک چندرسانه‌ای‌ها

4. ویدئو پروژکتورهای مخصوص برگزاری رویدادهای بزرگ

 این دسته عموماً به‌عنوان دیتا پروژکتور مخصوص نصب ثابت نیز شناخته می‌شوند. زیرا این مدل‌ها وزن بالا و قابلیت حمل کمی دارند. همچنین نصب آنها نسبت به سایر انواع به زمان و تخصص بیشتری احتیاج دارد. بالاترین میزان روشنایی متعلق به این دسته می‌باشد و بسته به نیاز از ۴۵۰۰ لومن شروع و به ۲۰۰۰۰ و فراتر از آن نیز خواهد رسید. این گروه به طور معمول در سالن‌های همایش، آمفی‌تئاتر، کنفرانس، سینما، مساجد و استادیوم‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرند. دیتا پروژکتورهای مخصوص اماکن بزرگ غالباً دارای قابلیت نصب لنز قابل‌تعویض می‌باشند که توانایی پرتاب آنها را به میزان بالایی افزایش خواهد داد.

یک نمونه از ویدئو پروژکتور در یک سالن کنفرانس

تفاوت بین ویدئو پروژکتورها و دیتا پروژکتورها

 همیشه برای خریداران پروژکتور این سؤال پیش می‌آید که تفاوت بین اسم‌های ویدئو پروژکتور و دیتا پروژکتور که در بازار به کار می‌رود چیست؟ گاهی اوقات یک فروشنده از یک اسم استفاده می‌کند و فروشنده بعدی از اسم دیگر. حتی گاهی اوقات ویدئو پروجکشن هم به گزینه‌ها اضافه می‌شود و مصرف‌کنندگان گیج‌تر از قبل از ما می‌پرسند تفاوت این محصولات در کجاست؟

 ویدئو پروژکتور و دیتا پروژکتور در اصل تفاوتی با یکدیگر ندارند و امروزه این دو واژه به‌عنوان مترادف یکدیگر استفاده می‌شود. زمانی که پروژکتور ها تنها وسیله‌ای برای نمایش ویدئو و فیلم بودند اسم ویدئو پروژکتور کاربرد بسیار زیادی داشت اما این روزها که پروژکتور ها برای نمایش فایل‌های متنی، تصاویر مختلف، عکس‌های پزشکی، فایل‌های پاورپوینت و غیره به کار می‌روند از کلمه دیتا که در زبان انگلیسی به معنای  «اطلاعات» است به کار می‌رود. پس در عمل تفاوتی بین ویدئو پروژکتور و دیتا پروژکتورها وجود ندارد چرا که پروژکتورهای موجود در بازار خیلی وقت است از نمایش تنهای ویدئو فراتر رفته و انواع فرمت‌های «اطلاعات» را نیز به نمایش می‌گذارند

یک دستگاه ویدئو پروژکتور برای ارائه اطلاعات و چندرسانه‌ای‌ها

باتوجه‌ به مطالبی که در این وبلاگ در مورد ویدئو پروژکتور بیان شد، می‌توان گفت که این دستگاه یک ابزار بسیار کاربردی و مفید برای نمایش تصاویر و اطلاعات است. ازآنجایی‌که ویدئو پروژکتورها قابلیت نمایش تصاویر در مقیاس بزرگ‌تر را دارند، می‌توانند تجربه تماشای همه‌جانبه‌ای را برای شما فراهم کنند. همچنین، با طراحی جمع‌وجور و قابل‌حمل خود، این دستگاه‌ها به شما امکان می‌دهند تا از محتوای موردعلاقه خود در هر کجا که می‌خواهید لذت ببرید. در نهایت، با استفاده از ویدئو پروژکتور، شما قادر خواهید بود تجربه‌ای سفارشی و شخصی را در زمینه تماشای فیلم، بازی و ورزش داشته باشید.

 امیدوارم این وبلاگ برای شما مفید بوده باشد. آیا شما هم تجربه استفاده از ویدئو پروژکتور را دارید؟ در صورت تمایل، لطفاً نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
Digital Paper tablet

کاغذ دیجیتال چیست؟ راهنمای خرید کاغذ دیجیتال

آنچه در این پست میخوانید معرفی کاغذ هوشمند مزایا و معایب کاغذ هوشمند قلم‌های خاص و سنسورهای کاغذ هوشمند 1….

بیشتر بخوانید
A man who works with a smart board

تخته هوشمند – ویژگی های تخته هوشمند چیست؟

تخته هوشمند: آشنایی با تکنولوژی مدرن آموزش و کاربردهای آن در مدارس و محیط‌های آموزشی. در اینجا تمام جوانب مهم تخته هوشمند، از نصب و تنظیم تا بهترین روش‌های استفاده در تدریس و یادگیری را مرور می‌کنیم

بیشتر بخوانید
قلم نوری

همه چیز درباره قلم نوری؛ معرفی ۱۰ مدل قلم دیجیتال

قلم نوری ابزاری است که به افراد امکان نوشتن و نقاشی می‌دهد، این ابزار عمدتاً در نگارش، نقاشی دیجیتال، و طراحی کاربرد دارد و توسط مدرسان، هنرمندان و افرادی که به خلاقیت و نوآوری علاقه دارند، استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

برای ارسال نظر لطفا ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.